[MUST BUY] KALENDAR 2023 / WALL KALENDAR / KALENDAR KUDA]

(0 reviews)
Estimate Shipping Time: 7 Days


Price:
RM5.60 /kg
Discount Price:
RM5.00

Quantity:
(23 available)

Total Price:
Refund:
Share:

?TERUJANYA BILA KALENDAR 2023 ADA GAMBAR PILIHAN SENDIRI KAN?


?TAHUN 2023 TAK SAMPAI 1 BULAN JE LAGI, KORANG SEMUA DAH TEMPAH KE BELUM KALENDAR 2023 ? ???


5 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Kalendar:


✅ Time PKP , time Perlu berjimat so jangan la harapkan boleh dapat calendar 2023 org nk bg Free. Lebih Baik beli sendiri. Lagi Best boleh letak gambar sendiri.


✅ WAJIB Ada Kalendar untuk setiap Rumah at least 1 unit, Bukan apa mudah utk Kita tahu bila cuti, Tarikh Penting, waktu solat .


✅ Boleh je bg gift untuk diberikan kepada family atau pelanggan anda sempena menyambut Tahun Baru 2023


✅ Pilihan saiz dari yang kecil/besar


✅ Dibahagian header, boleh letak design PILIHAN Hati yg memang nk sentiasa dilihat setiap hari. Untuk usahawan, boleh je letak maklumat perniagaan dan product yang dijual. Mudah je email pada kami gambar, kami resize ikut saiz kalendar dan print utk Jadi header kalendar.


Mempunyai 2 size yang berbeza:

1) Big Size 26.0 cm x 26 cm (serius besar saiz ni)

2) Mini Size 13.1 cm x 12.9 cm

(**untuk saiz content kalendar **)


HARGA:

Kalendar Besar dari RM 5/unit

Kalendar Mini dari RM 3/unit


Material Header kalendar:

art card 260 gsm with punch hole

Full Color Print

Size Header 10. 5 inch x 8 inch

---------------------------------------------------------------------

PROCEDURE:

1) Setelah anda membuat pembayaran, gambar mesti diemailkan ke ultimatesignaturesdnbhd@gmail.com atau whatsap ke 0133571443 atau hantar di chat. Minta nyatakan id order number dan shopee username utk mudah pihak kami trace siapa punya tempahan.

2) Sila pastikan hantar gambar yang hendak di print ber resolusi tinggi 1000 DPI keatas. Kami akan Print ikut Gambar yang anda bagi, mungkin tiada draft confirmation design bergantung pada dateline yg ditetap dengan pihak shopee. Sekiranya kami Ada hantar draft, tapi tiada reply walaupun kami dh follow up kami akan print kalendar tanpa persetujuan customer kerana kami terikat dengan dateline. Kami tidak mahu di sebabkan pelanggan lambat kami di kenakan penalty dengan pihak shopee. Jika gambar yg diberi berresolusi rendah kami Tidak Akan bertanggung jawab Jika gambar Tidak Jelas atau nampak kembang atau pecah.

3) Gambar hanya akan diproses selepas lengkap menghantar gambar mengikut kepada jumlah kuantiti kalendar yang ditempah. [ TIDAK BOLEH HANTAR SIKIT-SIKIT]

3) Sebarang pertanyaan anda boleh chat atau ws kami melalui www.wasap.my/60133571443


4) Jika gambar yg di hantar tidak sesuai dengan template yg dipilih dari segi ruangan placement gambar, saiz kepala kalendar & bentuk gambar kami ada hak untuk membuat design ikut kesesuaian dipihak kami.


[NOTED] Tiada pembatalan boleh dibuat sekiranya kerja design telah di jalankan atau waybil telah di print, atau kalendar telah si pos.


[NOTED] Sebarang kerja-kerja editing gambar yang agak sukar mengambil Masa yg panjang akan dikenakan caj tambahan seperti crop, susun gambar, tracing ayat dan sebagainya.


#kalendar #kalendarcantik #kalendarmurah #kalendar2023

There have been no reviews for this product yet.